Header
 

GIGABYTE - förhandsvisning av nya X99

Intel släpper inom kort nya X99-styrkretsen med en mängd tillhörande processorer för entusiaster och kraftfulla arbetsstationer. GIGABYTE lanserar nya moderkort med den nya styrkretsen och vi vill gärna bjuda er på en förhandsvisning.

GIGABYTE Guidebook
GIGABYTE Guidebook
GIGABYTE Guidebook
GIGABYTE Guidebook
Tävling

Vinn en BRIX Projector GB-BXPi3-4010 till ett värde av 3 949 SEK!

 

GB-BXPi3-4010Tävlingen som utannonserades i förra nyhetsbrevet drar mot sitt slut. Har ni inte skickat in ert bidrag ännu är det hög tid att göra det då tävlingen avslutas den 31e Augusti.

Temat är "Branding à la GIGABYTE", där vi vill se hur ni använder er av vårt marknadsmaterial. Pynta era butiker med det, bygg ett GIGABYTE-hörn, en hylla eller vad ni nu kan tänka er - låt kreativiteten flöda! Självklart med uppdaterat material. Knäpp sedan några bilder och skicka i ett e-mail till support@gigabyte.se.

Om ni skulle sakna något av vårt material kan ni alltid kontakta oss och be oss skicka ut det. Lycka till!

 

Ni har fram till och med den 31e augusti 2014 på er, vinnaren utses av GIGABYTE Nordic och kan inte överklagas. Shopdress på fönster eller liknande som ni eventuellt har sedan tidigare räknas _inte_ i tävlingen. Tänk även på att mail till oss inte kan överstiga 8MB.

Computer packages
Footer Facebook Twitter YouTube Blogg E-mail